Pannónia Magánorvosi centrum

(+36) 1 330-1143 | (+36) 30 347-9212 | (+36) 1 615-4636

Gyomortükrözés
  • 1

Tisztelt Pácienseink!
 
SARS-2 Covid 19 pandémia 4. hullámával kapcsolatban az Önök és dolgozóink egészségének védelmében igyekszünk mindent megtenni, ezért a következő intézkedéseket hoztuk.
Konzultációra és vizsgálatra kizárólag egyedül csak az előjegyzett beteg jöhet a megfelelő védőfelszerelésben. A kisérőnek minden esetben a rendelőn kívül kell várakoznia. Rendelőbe történő belépéskor maszkot kell viselni,  hőmérséklet ellenőrzést végzünk, majd validált kérdőívet kap melynek kitöltése kötelező. Lehetőséget biztosítunk arra az esetre is, ha ezt már belépéskor kitöltve akarja hozni- ebben az esetben- kollégáink az előjegyzett betegeknek, kérésre előzetesen emailben kiküldik a Covid -19 kérdőívet, melyet kérjük, hogy a kapott időpontra hozzák magukkal. 

A gyomortükrözéses , vastagbéltükrözéses és a proktológiai vizsgálatok a szakmai kollégium álláfoglalása szerint invazív beavatkozásnak minősülnek, így az EMMI és NNK aktuális, 2021 augusztusának végén életbe lépő utasításai alapján kötelezően el kell kérnünk a páciens védettségi igazolványát a beavatkozást megelőzően.
Amennyiben a páciens nem rendelkezik védettségi igazolvánnyal, 48 órán belüli negatív SARS-CoV-2 PCR-teszt vagy aznapi negatív antigén gyorsteszt eredmény bemutatása szükséges a beavatkozást, vagy az előkészítés megkezdését megelőzően. Antigén IgG- és IgM Gyors tesztet rendelőnkbe is elvégezzük a vizsgálat elött.

Köszönjük megértésüket és bízunk abban, hogy az Önök és dolgozóink egészsége védelmében hozott intézkedések mellett a legnagyobb biztonságban tudjuk munkánkat végezni.
Recepciónkkal egyeztetett időpontokban várjuk pácienseinket. 

Előjegyzésre időpont kérés: 

Telefonon  (+36) 1 330-1143 | (+36) 30 347-9212 | (+36) 1 615-4636   

email: info@pmcmedical.hu

web:  www.pmcmedical.hu

dr. Schnabel Róbert

ügyvezető igazgató